2013. szeptember 5., csütörtök

Iskolakezdés, üzletépítés, nyár vége

A legutolsó blogbejegyzésem óta eltelt egy kis idő. Nagyon zsúfolt volt ez az időszak mind családilag, mind üzletileg. Nem nagyon jutott idő felzárkozni a blogbejegyzésekkel.

Nem kell bemutatnom gondolom, hogy hogy néz ki egy kisgyermekes anyuka nyári hétköznapja. Nos, igen. Nálunk is nagy volt a pörgés. Két gyerkőcömmel folytattuk a TSMT-s fejlesztőprogramunkat. (figyelemkoncentráció fejlesztés tornával, Egy kis Sindelar terápia, dominancia problémák korrigálása). Próbáltunk azért egy kicsit kirándulni, kisebb bicajtúrára menni a gyerekekkel.

És a másik szívem csücske az egészséges kávé: július-augusztusban újabb üzlettársak indultak el az egészséges kávé üzletben. Már Norvégiában és Németországban is kapható lesz a kávé. És szeretném a meglévő üzlettársaimat is még hatékonyabban segíteni.

Egy kis képes beszámoló a nyári történésekről:
http://gyogygomba.net/blog?year=2013&month=8&day=14

Nem szeretném, hogy valakinek ebből a beszámolóból az jönne le, hogy ezt az üzletet csak külföldön lehet építeni, ugyanolyan jól tud ez működni  Magyarországon is, csak ezekben a nyári hónapokban pont külföldön élő magyar belépőim is voltak és szerencsére a DXN, mint cég megadja azt a rugalmasságot, hogy gyakorlatilag a világ bármely részéről/ részében építhetjük az üzletünket:)

Esetleg Téged is érdekelne ez a munka közelebbről?

Keress meg és beszéljünk róla!
Skype: rohaly.eszter
rohaly.eszter@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz erről?