2014. március 20., csütörtök

Otthoni munka anyukáknak 2014 tavaszán

Nagy munkában vagyok. Egészen új hozzáállással láttam neki az ilyenkor menetrendszerinti tavaszi nagytakarításnak. Amellett, hogy portalanítok, szortírozom a lakásban és a számítógépem fájlai között is :) egy új cél lebeg a szemem előtt. Leegyszerűsíteni és rutinná tenni a kötelezően elvégzendő házimunkát. Új rutinokat vezetek be. Erről már korábban is írtam és még írni is fogok:)

Mindezt azért, mert eltökélt szándékom, hogy az egészséges kávé üzletemet minél dinamikusabban tudjam építeni, minél több szabad kapacitásom maradjon a velem együtt dolgozók segítésére. És jó példát mutassak a gyerekeimnek.

Szépen beindultak a franciaországi üzlettársaim is. Februárban Párizsban jártunk 4 napot töltöttünk a francia fővárosban, ahol üzleti és termékbemutatókat tartottunk. Hamarosan a blogomon képekkel is beszámolok erről a fontos történésről.

Új célom pedig minél több dinamikus kismama/ anyuka/nagymama megismertetése a DXN egészséges kávé üzlettel. Mert hiszek abban, hogy a lehetőséget ott vannak az orrunk előtt, csak el kell indulnunk.

Te hogyan tudsz otthonról lépésről-lépésre felépíteni egy jól működő vállalkozást?
1. lépés: vedd fel velem a kapcsolatot és én megmutatom Neked, hogyan építhetsz fel a GYES/GYED mellől egy olyan üzletet, ami lehetővé teszi a számodra, hogy rugalmas időben dolgozzál és maximálisan a számodra fontos dolgokra koncentrálhass.

ÉS végül egy Párizsban készült videó velem:

https://www.youtube.com/watch?v=kBsCBKupQRs


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz erről?