2013. június 13., csütörtök

Vállalkozás a gyerekek mellett?

Vállalkozunk? Igen. tulajdonképpen az egész életünk egy nagy vállalkozás:)
Vállalkozunk, hogy kihozzuk a maximumot a körülményeinkből. Vállalkozunk, hogy megtaláljuk, hogy miben tehetségesek a gyerekeink és ebben menedzseljük őket.
De vállalkozunk a gyermekszülésre, arra, hogy szeretetteljes légkörben, érzelmi biztonságot adva neveljük fel őket és emellett biztosítsuk az anyagiakat is számukra.

Biztosan nem véletlen az sem, hogy pont ezt a bejegyzést olvasod. Lehet, hogy Benned is megfogalmazódott már, hogy milyen jó lenne a GYES mellett egy kis pénzt keresni, felépíteni egy olyan üzletet, amit később nagyban is tudsz folytatni. Olyan sok bizonytalanság vesz körül ma minket, nem tudhatjuk, hogy a GYES után visszamehetünk-e a korábbi munkahelyünkre, lesz-e egyáltalán munkahelyünk. Miért is ne tennénk egy megelőző lépést és kezdenénk el azon dolgozni, hogy még egy plussz lábon álljunk.

Nekem ilyen döntés volt az életemben a DXN egészséges kávé üzlet. A szabadidőm egy részét nem TV nézéssel, pletykalapok olvasgatásával töltöm, hanem elkezdtem tudatosan felépíteni a kávés üzletemet.

Igen, ez önfegyelmet és olykor áldozatokat is kíván, de tudom a célomat: szeretném a családom, a gyermekeim számára megteremteni, hogy egészségesen tudjanak élni és megengedhessem magunknak, hogy pl. különórára járhassanak, elmehessenek abba a táborba, ahova szeretnének, új könyveket tudjak venni nekik, vagy egy jobbfajta sportcipőt.

Nézd meg, hogy mit tud az egészséges kávé, amit én szeretek!
Olvasd el, hogy szerintem miért jó ez az otthoni munkalehetőség!
Olvass tovább az üzletépítős blogomon a friss történésekről!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz erről?